Thomas Bjørn får mange vigtige erfaringer med sig fra Le Golf National

Foto: Getty Images

Barsk afslutning for Bjørn og Thorbjørn

01/07 - 2017 | Martin Rahbech

Le Golf National er jo ikke en nem opgave. Det ville da også komme som en overraskelse, men banens bagni var en ekstra svær størrelse for Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn.

Olesen var med omkring yderkanten af top 10, da han spillede sine første 11 huller med en birdie og par på resten.

Men de sidste syv huller spillede han i +3 og med en runde i +2 faldt han med en total i -2 ned til 21. pladsen.

Thomas Bjørns afslutning var endnu hårdere. Han spillede sine sidste syv huller i +7, og det blev til en runde i +6, så han faldt til 69. pladsen i det 71 mand store finalefelt.

Den sidste finaledansker Lasse Jensen spillede sin bagni i par med tre birdies og tre bogeys. På forni var det lutter pars, og det var nok til at rykke frem i stillingen fra 49. pladsen til 32. pladsen inden finalen.

I toppen af feltet bliver der kamp om sejren. Alexander Björk og Peter Uihlein deler førstepladsen i -8, Tommy Fleetwood, Thomas Pieters og Andy Sullivan følger i -7 og Bradley Dredge følger i -6.

Der er 15 spillere indenfor fire slag til førstepladsen, så det bliver en spændende søndag på Le Golf National

-Det er hvad du træner for og spiller for at være i spil som søndagen i den sidste gruppe og så se, hvordan det går. Jeg var stolt af måden jeg håndterede bagni på, og jeg følte, jeg slog mange bedre slag efter en lidt blandet start. Jeg er meget spændt for i morgen, sagde Peter Uihlein efter sin runde, som han spillede i par efter en bogey på første hul og en birdie på 14. hul.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer