Chez Reavie bygger kæmpe forspring på rekordtid

23/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Efter 45 huller ved Travelers Championship havde Zack Sucher opbygget et forspring på fem slag, seks ned til Chez Reavie. Efter 54 fører Reavie med seks.

Der blev vendt godt og grundigt op og ned på stillingen i løbet af lørdagens bagni på TPC at River Highlands. Sucher brækkede sin ankel i sommeren 2017 og vendte først tilbage til professionel golf tidligt i år. I Travelers Championship gav han sig et formidabelt udgangspunkt for at vinde for første gang på PGA Touren, men kun lige indtil han tabte fem slag i løbet af tre huller fra 10.

Mens korthuset ramlede sammen for 32-årige Sucher, fandt Reavie for en stund golfens hellige gral. Han producerede syv birdies under en bag-ni i 28 slag og kom banen rundt i 63. Reavie blev nummer tre i sidste uges US Open, og med den dramatiske udvikling sent lørdag, har han nu alletiders chance for at vinde for anden gang på PGA Touren og for første gang i mere end et årti.

Reavie er nået til -16. De nærmeste forfølgere er Sucher og Keegan Bradley i -10. Den førende spiller har ingen planer om at forsvare sin score og satser i stedet på at lave flere birdies og gøre det praktisk talt umuligt for konkurrenterne at lukke hullet.

- I morgen kommer jeg til at være nervøs, præcis som jeg var nervøs i dag og nervøs sidste uge. Jeg har været med fremme oftere de seneste par år, så jeg er bedre klar over, hvordan jeg håndterer mine nerver en smule bedre.

- Jeg kommer til at holde mig til den plan, jeg har haft hele ugen. Ramme så mange fairways som muligt og få gode numre, korte jern i hånden og forsøge at lave birdies. 

- Hvis jeg går fem eller seks under par i morgen – for at nogen så skal fange mig, skal de spille en fandens god runde. Det er mit mål. Gå ud og skyde fem eller seks under par, sagde Reavie på sit pressemøde efter den suveræne bag-ni.

Skulle det ikke lykkes, ligger store profiler klar til at udnytte svaghedstegn og løbe med sejren. Jason Day har del i fjerdepladsen i -9, mens Bryson DeChambeau og Tommy Fleetwood er blandt spillerne på sjettepladsen i -8.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer