Nanne Koerstz Madsen har gang i en spændende turnering i Phoenix

Foto: Getty Images

Dansk stjerneduo nærmer sig topformen

26/02 - 2018 | Claes Meldal

Power Rankings: Mens ingen af de danske herrer i Qatar gjorde sig fortjent til weekendgolf, spillede to af Danmarks største kvindelige stjerner golf på højt niveau.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 5 i Ladies Classic Bonville (Ladies European Tour)
Nanna Koerstz Madsen har ikke været en flittig gæst på Ladies European Tour, efter at hun begyndte at satse på at slå igennem i USA, men derfor kan man jo godt holde formen ved lige på den europæiske tour, når chancen byder sig. Det gjorde den i Australien, hvor sjællænderen hentede en flot femteplads og viste, at formen allerede er ved at være på plads.

2. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 14 i Honda LPGA Thailand (LPGA Tour)
Nicole Broch Larsen hentede et glimrende resultat på LPGA Touren for anden uge i træk, da det blev til en 14. plads i Thailand. Hun har tilsyneladende fundet sig til rette i det skrappe selskab på LPGA Touren og er ved at bide sig fast i den pæne del af feltet. Spændende at se, om hun kan bygge det sidste på og gå efter den absolutte top.

3. Mark Haastrup
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 2 i SGT Winter Series – Lakes Open (Nordic League)
Mark Haastrup satser på at vende tilbage til European Tour efter denne sæson, og ud fra den tidlige formkurve er han godt i gang med at lade op til en solid sæson på Challenge Touren. Efter 48 huller har Haastrup kun smidt fire slag til banen, og han har præsteret et imponerende antal birdies. Det ligner en andenplads på Nordic League i denne uge til Haastrup.

4. Mathias Gladbjerg
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 5 i SGT Winter Series – Lakes Open (Nordic League)
Der er flere danskere godt med fremme på Nordic League i denne uge. En af dem er unge Mathias Gladbjerg, der p.t. ligger helt fremme på en femteplads i SGT Winter Series – Lakes Open. Breinholtgård-spilleren gik en bogeyfri 65’er i første runde og overvandt en stribe ærgerlige bogeys i anden runde, så han nu igen er at finde i top 5.

5. Martin Leth Simonsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 5 i SGT Winter Series – Lakes Open (Nordic League)
Martin Leth Simonsen har sat en ganske solid turnering sammen med blot fire bogeys indtil videre, mens 12 birdies har trukket ham godt op på leaderboardet. Hobro-spilleren er bogeyfri indtil videre i finalerunden efter 12 spillede huller.

Boblere
Ingen

User Comments:

  • Power Ranking... det må da

    26/02 - 2018 | René Neumann

    Power Ranking... det må da være en JOKE!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer