Danmarksmesteren for professionelle er måske på vej til at vinde hele Skandinavien. Fredag har Marcus Helligkilde mulighed for at overtage førstepladsen på Nordic League.

Dansk-svensk duel om tronen på Nordic League

03/09 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Jeppe Huldahl er den førende spiller på Nordic League, men måske ikke så meget længere. De to nærmeste forfølgere, Marcus Helligkilde og Mikael Lindberg, er begge inden for 501 point eller euro af toppen af listen. 

Mens Huldahl holder turneringsfri denne uge, er både Helligkilde og Lindberg til start i TanumStrand Fjällbacka Open, og efter første runde lå de helt lige i -3. Torsdag var Helligkilde bedst af de to, men der er kun et enkelt slags forskel mellem dem inden finalerunden.

For anden dag i træk brugte danskeren 68 slag for at nå til -6, og den score rækker til en delt 11. plads. Der er seks slag op til den tidligere europatour-spiller Pelle Edberg på førstepladsen.

Lindberg er på 17. pladsen i -5, hvor man også finder Victor Østerby (68), Nicolai Nøhr Madsen (71) og Peter Launer Bæk (69).

Cuttet faldt i -2, og det var netop Oliver Wendts totalscore efter 36 huller. En runde i 66 slag gav et spring opad i stillingen på 59 placeringer til 43. pladsen. 

Til gengæld sluttede Frederik Tøttenborg et slag på den forkerte side af cutgrænsen efter en torsdagsrunde i par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer