Danskerne er i finalen inden lang pause på LPGA

14/02 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

LPGA Touren er denne uge i aktion i, og efter planen skulle det omrejsende golfcirkus være fortsat til asien med skemalagte turneringer i Thailand, Singapore og Kina. Det bliver der ikke noget af, for med spredelsen af corona-virussen har touren fundet det uforsvarligt at gennemføre turneringerne.

- Mens vi er skuffede over ar disse turneringer ikke vil finde sted denne sæson, ser vi frem til snart at vende tilbage til Asien, meddeler LPGA i en pressemeddelelse.

Udviklingen betyder, at næste opgave på LPGA bliver Founders Cup i Arizona fra 19. marts. Derfor er ISPS Handa Women's Australian Open sidste chance i lang tid for at tjene penge. Nanna Koerstz Madsen missede cuttet i sin første turnering i 2020, og Nicole Broch Larsen sæsondebuterer denne uge på LPGA, så ingen af dem er noteret på Race to CME Globe. 

Det bliver de denne uge, for begge klarede cuttet på Royal Adelaide Golf Club. Der er 1,3 millioner dollars i samlet præmie og 195.000 til vinderen. Den check behøver især Broch Larsen ikke opgive håbet om at få fingre i, for med en runde i 71 slag for anden dag i træk er hun kun seks slag fra førstepladsen.

Den deler Inbee Park med Jodi Ewart Shadoff i -10. Den tidligere verdensetter brugte 69 slag, et færre end englænderen.

Broch Larsens runde bestod af 16 pars og to birdies og bragte hendes total til -4. 15 greens in regulation vidner om yderst solidt spil, og kan det fortsætte, er der muligheder for at weekenden kan byde på avancement fra hendes delte 24. plads. Lørdag får hun skandinavisk selskab i form af majorvinderen Anna Nordqvist.

Også Koestz Madsen producerede to birdies under fredagens runde. Til gengæld blev det også til to bogeys, men hendes runde i par var nok til at komme med til finalerunderne. Samlet er hun et slag under par og delt nummer 60. Cuttet faldt i par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer