Dustin Johnson slap fra det nervepirrende hul 17 med en par.

Foto: Getty Images

Dustin Johnson bider fra sig

10/05 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Han har været nummer ét i verden i 15 måneder, og det ser ikke ud til, at Dustin Johnson har nogen planer om at give førstepladsen fra sig. Fire spillere har muligheden for at detronisere den 33-årige amerikaner i denne uges Players Championship, men han giver sig ikke uden kamp.

Torsdag var Johnson blandt de tidligt startende på TPC Sawgrass, og han kom flyvende ud af startblokken. Fem birdies på de første ni huller sendte ham ud i 31 slag, og det blev til en birdie mere på hjemvejen for en bogeyfri runde i 66 slag.

Det giver en foreløbig delt førsteplads med Webb Simpson og Alex Noren. Et slag efter følger blandt andre den forsvarende mester, Si Woo Kim. 

- Jeg vil helt sikkert gerne blive på verdensranglistens førsteplads, men hvis nogen skulle rykke forbi mig, ændrer det ikke noget. Jeg vil stadig gå ud og prøve at vinde den tilbage næste uge. Det siger sig selv, at hvis jeg spiller rigtig godt denne uge, så vil jeg stadig være nummer ét. Hvis jeg ikke gør, så bliver jeg overhalet, og det er ok.

- Mine forventninger er de samme til alle turneringer. Jeg sigter mod at spille godt og bringe mig i position til at spille med om sejren om søndagen. Jeg har ikke de bedste resultater her, men det er en bane, jeg godt kan lide. Jeg nyder at spille den, og jeg føler, jeg burde spille den godt, sagde Johnson ifølge Guardian.

Justin Thomas, Jordan Spieth og Justin Rose er tre af de spillere, som kan vælte Johnson af tronen, og de var alle på banen fra morgenstunden. Rose fik en fin start på kæmpeturneringen med en 68'er, men for de to 24-årige amerikanere ser det mindre rosenrødt ud. Thomas afleverede et scorekort i +1, mens Spieth måtte skrive under på 73 slag, +3.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer