Dustin Johnson kunne løfte trofæet i King Abdullah Economic City

Foto: Getty Images

Dustin Johnson vinder i Saudi Arabien

03/02 - 2019 | Jakob Schmidt

Det blev den tidligere verdensetter Dustin Johnson, der løb med sejren i Saudi International. Det blev hans første sejr på europatouren, hvis man ser bort fra Majors og World Golf Championships.

Der var ellers lagt op til et brag af en finalerunde imellem Johnson og Haotong Li, som formåede at lave hele fire eagles i tredje runde i den arabiske ørken.

Li kunne ikke følge op på den ellers imponerende og rekordsættende runde, og leverede ingen eagles på dagens runde. Derimod lavede han fire birdies og tre bogeys som gav ham en runde i -1. Dette kunne Johnson gøre bedre og manden med de lange drives sikrede sig sejren efter to gode birdies på 17. og 18. hul.

Da turneringen kun er rangeret som en kategori fire turnering på europatouren, overhaler Dustin Johnson ikke landsmanden Brooks Koepka på 2. pladsen på verdensranglisten.

Tom Lewis var også på vej mod førstepladsen tidligere på dagen, hvor han hurtigt indhentede de to forhåndsfavoritter ved at lave fem birdies på de første fem huller. Lewis kunne ikke holde kadencen og spillede resten af runden i par og englænderen sikrer sig dermed en fin 3. plads.

Vi havde høje forventninger til danske Joachim B. Hansen som inden finalerunden var på en delt 6. plads. Det resultat kunne han desværre ikke forbedre og måtte se sig selv falde tilbage til en delt 24. plads.

Joachim kunne spille sig frem til nok birdie muligheder og dem der var, kunne han ikke sænke med den ellers varme putter. Det blev kun til én birdie samt tre bogeys på dagens runde som endte i +2. Danskeren forværrede dermed sin samlede score fra -8 til -6.

Top-5 i ørkenturneringen endte dermed med at se således ud:

1. Dustin Johnson -19 (68, 61, 65, 67)

2. Haotong Li -17 (67, 65, 62, 69)

3. Tom Lewis -16 (71, 66, 62, 65)

4. Minwoo Lee -15 (69, 70, 63, 63)

5. Alexander Levy -14 (69, 65, 67, 65)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer