Emily Pedersen er syv slag fra top-45, som modtager sæsonkort til LPGA Tour om tre runder.

Foto: Getty Images

Emily har ryggen mod muren

01/11 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Efter tre dages pause blev der taget hul på anden halvdel af den otte runder lange LPGA Q-Series, hvor 102 deltagere kæmper om 45 pladser på verdens stærkeste dametour. Pinehurst No. 6 er blevet forladt, og de fire afgørende runder bliver afviklet på resortets bane No. 7.

Den gav feltet store udfordringer onsdag. Kun fem spillere gik runder i 60'erne, og de to danske deltagere var blandt flertallet over par. Især Emily Pedersen havde det svært, og det betyder, hun kommer på en hård opgave de kommende tre dage.

Pedersen gik ind til femte runde som nummer 60 i stillingen med tre slag op til top-45. Onsdag lavede hun tre birdies, men alligevel løb scoren op i 77 slag. Hun faldt ned til 72. pladsen og skal nu indhente syv slag på konkurrenterne, hvis hun skal spille LPGA i 2019.

Det ser en hel del bedre ud for Nanna Koerstz Madsen. Godt nok tabte hun tre placeringer med en 74'er, men fra 17. pladsen i +2 har hun fem slag ned til en delt 44. plads.

Helt i top finder man fortsat tjekken Klara Spilkova. Hun klarede transitionen til No. 7 uden problemer med en runde i par og fører med to slag i -13.

- Jeg synes, denne bane er lidt smallere og lidt sværere. Der er flere konturer, hvilket gør det en smule mere udfordrende, men det er en skøn golfbane, sagde den førende spiller til LPGA.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer