Det er tæt i toppen af KPMG Women's PGA Championship, og fra 20. pladsen har Emily Pedersen kun to slag op til syvendepladsen.

Foto: Getty Images

Emily på vej mod topresultat

02/07 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Lørdag gik Emily Pedersen olympia Fields i par for anden dag i træk, og med en samlet score i -3 er  den eneste tilbageværende dansker i KPMG Women's PGA Championship på 20. pladsen inden finalerunden.

Pedersen lavede to birdies og to bogeys på vej mod en 71'er, og skulle stillingen forblive uændret, vil den 21-årige rykke 10 pladser frem på LPGA Tourens rangliste til nummer 69. Der er kun tre slag op til femtepladsen, så der er muligheder for et karrieredefinerende resultat søndag.  

Helt i front finder man sydkoreas Chella Choi og amerikaneren Danielle Kang i -10. De har to slag ned til Jiyai Shin, som bragede op gennem stillingen med en fejlfri 64'er.

Et slag længere tilbage kæmper den forsvarende mester, Brooke Henderson, med om titlen fra en delt fjerdeplads. På sit hjemlands 150 års fødselsdag brugte canadieren 69 slag, men der var alligevel en smule malurt i bægeret. På dagens sidste huller missede Henderson korte putts, der kune have bragt hende endu tættere på toppen.

- Det er lørdag, tredje dag i en major, og når som helst man kan se sit navn nær toppen, føles det rigtig godt, specielt når der kun er én dag tilbage. Men det er skuffende, Jeg ville gerne gøre hul 17 og 18 om. Det var samme type putts, og begge gange slog jeg den gennem breaket. Men forhåbentlig kan jeg få de putts i i morgen og komme nærmere toppen, sagde det unge talent.

Link til stillingen,

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer