Nicolai Højgaard har fire slag op til podiet inden de afgørende 18 huller ved Youth Olympics.

Foto: Getty Images

Højgaard spiller med om medaljerne

11/10 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Individuel europamester samt verdensmester med Danmark. Danmarksmester med Gyttegaard. Vinder på ECCO Touren. 2018 har været én lang succeshistorie for Nicolai Højgaard, og måske er der endnu et højdepunkt i vente.

Ved Youth Olympic Games i Buenos Aires går Højgaard ind til finalerunden med en chance for at hente medalje. På Hurlingham Club brugte den 17-årige dansker 73 slag (+3) på førstedagen, men på onsdagens runde var der bedre styr på spillet.

Tre birdies og tre bogeys gav en runde i par, og med den rykkede han fra 13. pladsen til delt nummer syv. Højgaard går ind til torsdagens afgørende 18 huller fire slag fra tredjepladsen, fem fra andenpladsen og seks slag fra Karl Vilips fra Australien på førstepladsen.

Mens Højgaard stadig kan drømme om metal, må Anne Normann nøjes med at spille om sekundære placeringer i pigernes turnering. Efter 83 slag tirsdag forbedrede hun sig med otte slag på anden runde. 

Der var tre birdies på scorekortet i 75 slag, og dagens arbejde bragte den danske repræsentant femplaceringer frem til nummer 24 i +18. Turneringen føres af Kim Grace (Australien) og Alessia Nobilio (Italien) i par. 

Stillingen blandt pigerne

Stillingen blandt drengene

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer