Hovland indleder karrieren i -3

21/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Efter en 12. plads i US Open sagde Viktor Hovland farvel til førstepladsen på amatørernes verdensrangliste og goddag til en professionel karriere. Debuten finder sted i Travelers Championship, og overgangen til at spille om penge ser ikke ud til at påvirke den 21-årige nordmand.

Torsdag brugte Hovland 67 slag på TPC at River Highlands, og scoren i -3 giver en 25. plads efter første runde. Han lavede fem birdies og to bogeys og er kun tre slag fra førstepladsen.

- De seneste par gange, jeg spillede professionelle turneringer, var det mest for at få erfaring. Nu har jeg fået nogle invitationer, og vil jeg gøre det så godt som muligt, så jeg kan komme herud at spille næste år. Så det er lidt anderledes; at bære nyt tøj, vende mig til at have en ny caddie og al den slags. Men det er stadig det samme spil, og jeg prøver bare at spille golf, sagde Hovland til PGA Touren.

Hele seks spillere deler førstepladsen i -6. Amerikanerne Ryan Armour, Bronson Burgoon og Zack Sucher ligger lige med Abraham Ancer fra Mexico, Kyoung-Hoon Lee fra Sydkorea og canadieren Mackenzie Hughes.

Et slag efter finder man blandt andre Paul Casey, mens Patrick Cantlay, Tommy Fleetwood og Louis Oosthuizen har del i 13. pladsen i -4.

Feltets største stjerne, Brooks Koepka, har to sejre og to andenpladser i løbet af de fire seneste majors. I regulære turneringer på PGA touren har han præsteret langt mere beskedent, og den tendens fortsatte på åbningsrunden i Connecticut.

Den firedobbelte majorvinder lavede kom banen rundt i +1 og er uden for top-100. Cuttet ligger til at falde i -1.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer