Jason Day går dagens bedste runde i Travelers

22/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Jason Day har spillet sig til tre top-5 placeringer på PGA Touren i 2019, men det har ikke været nok til at stoppe en glidebane på verdensranglisten. Den tidligere nummer ét er denne uge nede på 18. pladsen, hans værste placering siden november 2013.

Den 31-årige australier er måske igen på vej i den rigtige retning, for fredag i Travelers Championship stormede han op gennem feltet med dagens bedste runde. På TPC at River Highlands lavede han syv birdies og 11 pars. 63 slag betød, at han rykkede fra 87. pladsen til delt nummer seks med blandt andre Paul Casey.

Med en total i -7 har Day fire slag op til førstepladsen. Den indtager amerikaneren Zack Sucher, som kom rundt i 65 slag. Rundens højdepunkt kom på 13. hul, hvor Sucher slog bolden i hul for eagle fra 15 meter. Han fører med to slag ned til Keegan Bradley og Chez Reavie.

Ligesom Day var verdens nummer ét, Brooks Koepka, uden for cutgrænsen efter første runde, men en håndfuld birdies i løbet af seks huller på forni bragte den firedobbelte majorvinder tilbage ind i varmen. Koepka brugte 66 slag og spillede sig frem til 47. pladsen i -3.

Han er et slag efter Justin Thomas og to efter den forsvarende mester, Bubba Watson.

Stjernespirerne Matthew Wolff og Viktor Hovland klarede sig også med til weekenden i deres første start som professionelle.

Til gengæld var Phil Mickelson og Jordan Spieth blandt spillerne, som blev sendt tidligt hjem fra Connecticut.

Link til stillingen  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer