Joachim B. Hansen går ind til weekenden ved Turkish Airlines Open med chancer for at vinde for første gang på europatouren.

Foto: Getty Images

Joachim på vej mod nyt topresultat

08/11 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der er mindre end tre uger siden, Joachim B. Hansen stod lige kort af 17. green alene i front for Open de France omm søndagen. Et skidt putt fik bolden ind på green og så af igen, og resultatet blev en doubleboogey, som kostede den 29-årige dansker karrierens første sejr på europatouren. 

Det er et år siden, Hansen blev kåret til vinder af challengetouren, og måske vil skæbnen det sådan, at mens arvtageren bliver fundet på Mallorca, så kan Hansen løfte sit første trofæ blandt Europas bedste.

Chancerne er i hvert fald til stede efter to runder i 68 slag ved Turkish Airlines Open, og med en andenplads og en fjerdeplads fra sine seneste fire turneringer burde selvtilliden være i top.  

Det var netop i Tyrkiet, at Hansen tilbage i april 2018 vandt sin første turnering på challengetouren og satte kursen tilbage mod den europæiske top, og halvvejs gennem ugens turnering på The Montgomerie Maxx Royal er han kun fire slag fra toppen.

Ligesom torsdag blev det til bogeys på niende og 10. hul, men der var også seks birdies på scorekortet. En total i -8 rækker til en delt 15. plads, hvor man også finder navne som Lee Westwoos, Patrick Reed, Thomas Pieters og Tyrrell Hatton. 

Østrigeren Matthias Schwab fører feltet an med en total i -12. Den 24-årige er i storform efter fjerdepladser i Italian Open og HSBC Champions i den seneste måned, hvilket har været 600.000 euro værd og bragt ham helt frem til 18. pladsen på Race to Dubai. 

Schwab fører med et slag ned til Thomas Detry og tre spillere med Ryder Cup-erfaring, Danny Willett, Alex Norén og Ross Fisher.

Alle ser ud til at få en spændende weekend, hvor førstepræmien på over en million euro skal uddeles. For Lucas Bjerregaard, som sluttede på femtepladsen for et år siden, er der ikke nær så meget på spil.

Frederikshavneren var to slag under par efter 12 huller, men tre bogeys og en double på den resterende del af runden betød en runde i 75 slag og et fald i stillingen til en delt 70. plads blandt de 75 deltagere.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer