Joachim B. Hansen har haft en stabil begyndelse på sæsonen. Nu er han klar til endnu et par turneringer i Mellemøsten.

Foto: Henrik Schou

Joachim spiller med om ny sejr

26/05 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Joachim B. Hansen er nummer 219 på verdensranglisten, mere end 300 pladser højere end nytårsaften. Den 27-åriges bedste placering i karrieren er nummer 172 tilbage i sommeren 2013. Det højdepunkt er han med hastige skridt ved at overgå, og ugens D+D Real Czech Challenge kan fungere som springbræt.

Turneringen spilles på Golf & Spa Kunetická Hora, hvor Hansen blev nummer to for seks år siden. Også det personlige bedste har han mulighed for at forbedre, da han går ind til finalerunden på en delt tredjeplads.

Efter fire birdies og to bogeys stod der 70 slag på scorekortet, og med runden to slag under par nåede han til 11 under par samlet. Derfra er der tre slag op til førende Minkyu Kim. Sydkoreaneren fyldte 17 år for to måneder siden og vil uden tvivl komme til at mærke nerver i kroppen, når forspringet på to slag ned til Sebastian Söderberg skal forsvares.

Det er naturligvis ikke kun på verdensranglisten, Hansen har mulighed for at få stort udbytte. Den senere tids storform har bragt ham frem på andenpladsen på Road to Ras Al Khaimah, og skulle han få fingre i ugens førstepræmie på 29.600 euro, vil han være så godt som sikker på et europatourkort i 2019. 

Den anden finaledansker kommer ikke til at spille med om sejren. Martin Ovesens resultater har haltet i 2018, men han skrev på Facebook fredag, at spillet er bedre end scores indikerer. På tredje runde kom han rundt uden et eneste tabt slag, men -1 for dagen gav blot et hop på to placeringer. Ovesen går ind til finaledagen som nummer 50 i -2.

Link til stillingen    

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer