Malene Krølbøll Hansen har fået en forrygende start på den professionelle karriere med en sejr i Florida.

Krølbøll Hansen nyder arbejdet i USA

12/10 - 2018 | Martin Rahbech

Karrieren og livet i USA sluttede ikke, da Malene Krølbøll Hansen sluttede sin imponerende collegekarriere ved Coastal Carolina i denne sommer.

Hun er nemlig i gang med at jagte et professionelt trin på LPGA og Symetra Tour.

En kategori på Symetra Tour er sikret efter hun spillede Q-School Stage 1 og klarede sig videre.

Nu venter Stage 2 på Plantation Golf and Country Club i Florida, så LPGA kommer nærmere og kategorien på Symetra Tour bliver bedre.

- Efter at have klaret de første 54 huller på Stage 1 har jeg en Symetra Tour kategori, men den kan så blive bedre jo bedre jeg slutter i stage 2 eller hvis jeg går videre til Stage 3. Mit mål er at komme til Q-series og kæmpe om LPGA kortet, men ellers er Symetra touren også et rigtig fint sted at starter med at få erfaring. Har man en god kategori på Symetra touren kan man også spille en fuld sæson, også forhåbentlig placerer sig i toppen og tjene sit LPGA kort på den måde. Selvom drømmen og målet er LPGA har jeg også forståelse for at ikke alle kommer dertil med det samme, og at starte på Symetra touren er god erfaring, fortæller Malene Krølbøll Hansen til Golf.dk

Det andet ben i den amerikanske udfordring er, at hun har fået et golfjob udenfor hendes egen karriere, men indenfor golfsporten.

- Jeg arbejder i Dunes Golf and Beach Club, som ligger i Myrtle Beach. Det er en privat klub, der ligger helt ned til havet og har en fantastisk bane. Jeg har arbejdet der i små to måneder nu, og det har været meget spændende at se den anden side af golf industrien. Jeg er for det meste i shoppen, men min chef og head pro’erne er gode til at inkludere mig, når de laver noget nyt, så jeg ikke kun booke teetimes. Derudover er det en plan at jeg skal spille med medlemmer, når vi kommer ud af den travle sæson hvor vi har mange gæster. Jeg har været ude med et par medlemmer og spille, og det er utrolig hyggeligt, fortæller Malene Krølbøll Hansen.

Der er ikke andre danskere med på Stage 2, der spilles 15. – 18. oktober.

Nummer 15 - 25 går videre til Final Stage / Q-series, der spilles frem til 3. november. Der vil Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen stille op.

Final stage får minimum top 45 fuld status

Men først handler det altså om stage 2 i næste uge, og så er Malene Krølbøll Hansen blevet klogere

Link til info om Q-School til LPGA

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer