Sidste uges vinder, Alex Levy, har chancer for at blive denne uges vinder efter en 65'er lørdag i Beijing.

Foto: Getty Images

Levy og Lucas udnyttede gode forhold i Kina

28/04 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

14 spillere gik Topwin Golf & Country Club i 67 slag eller bedre under lørdagens spil ved Volvo China Open. Blandt dem var Lucas Bjerregaard. Frederikshavneren havde fart på og præsterede birdies på halvedelen af banens huller.

Dagens score blev 66 slag, -6, og med den rykkede han fra cutgrænsen til nummer 25 i -7. Bjerregaard er helt nede som nummer 228 på Race to Dubai, men når de cirka 2,6 millioner euro skal fordeles søndag, har han gode chancer for at tjene gode penge og tage et stort spring frem på pengelisten.

Der er kun fem slag til førstepladsen, som bliver delt mellem Matt Wallace og Adrian Otaegui i -12. 

En anden spiller med blikket rettet mod den førende duo er den forsvarende mester og sidste uges vinder, Alexander Levy. Franskmanden var tæt på at misse cuttet fredag, og han startede lørdagens runde på 50. pladsen. 

Han skulle bruge fire huller på at varme op, men derfra blev angrebet indledt med fire birdies i træk. Levy fortsatte sin march mod toppen, og da han skrev under, var det på dagens laveste score (delt med Jinho Choi) i 65 slag.

Den bragte Levy frem til 12. pladsen i -9, og det giver muligheder for at styrke sin position i kampen om Ryder Cup pladserne.

Lasse Jensen og Thorbjørn Olesen startede dagen på 35. pladsen, og de deler også placering efter 54 huller. Begge gik banen to under par – Jensen med en eagle på hul 18 – men grundet de gode forhold resulterede det i et fald til 38. pladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer