Thomas Bjørn lægger vejen forbi Dansk Golfshow 2019

Foto: Getty Images

Mød Bjørnen til Dansk Golfshow i Herning

07/02 - 2019 | Pressemeddelelse

Dansk Golfshow, der finder sted til Ferie for Alle 22.-24. februar i MCH Messecenter Herning, får et ekstra trækplaster i år, når Made in Denmark-standen kan præsentere den succesrige Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn.

Selv om Made in Denmark per tradition altid præsenterer sig i de nationale rød-hvide farver under Dansk Golfshow i MCH Messecenter Herning, vil der i år være et stænk af de blå toner, der symboliserer Ryder Cup.

Made in Denmark vil gerne være med til at hylde europæerne efter sejren i Paris over USA i september 2018 - og i særdeleshed de to danskere, Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen.

Derfor er det lykkedes Made in Denmark-organisationen at overtale Thomas Bjørn til at møde op på standen i Herning, hvor Danmarks mest vindende golfspiller fredag kl. 13.00-16.00 vil uddele autografer, stille op til fotoshoot og holde foredrag. På den samme stand vil messepublikum også kunne iagttage den captains buggy, som Thomas Bjørn kørte rundt i under matchen mod USA på Le Golf National i Paris.

 

50 stande - 100 udstillere

I lighed med tidligere vil den populære golfmesse i Herning i år omfatte omkring 100 forskellige udstillere fordelt på 50 stande med en god blanding af udstyrsleverandører, rejseoperatører, golfbaner og resorts fra hele Europa, danske pro-shopper og golfmedier.

- Vi har haft en god tilgang af nye udenlandske udstillere, bl.a. Royal Air Maroc (Marokko), Visit Angus (Skotland), Lago Maggiore og Piemonte (Italien), Mottram Hall Hotel (England) og Mit skotske Slot, siger ansvarlig for Dansk Golfshow, Johnny Tang Frandsen.

Andre internationale gengangere på udstillingen er den spanske stats turistbureau, Mallorca Golf Island, plus en række andre udenlandske golfresorts - primært fra Tyskland.

 

NordicGolfers har vokseværk

En af udstillerne med størst vokseværk og fokus på det internationale er den danske golfrejseportal NordicGolfers, der formidler kontakt til 900 golfbaner, hoteller og resorts i mere end 30 lande. Allerede i 2018 havde NordicGolfers en af messens største stande på 100 kvadratmeter med en halv snes medudstillere og samarbejdspartnere fra hele Europa.

- I år har vi næsten fordoblet standen i omfang og øget antallet af medudstillere til det dobbelte. Vi har naturligvis indsamlet en masse gode messetilbud fra mange af vore andre samarbejdspartnere, siger Jess Krelskov, partner i NordicGolfers. De 21 medudstillere på NordicGolfers-standen kommer fra lande som Tyskland, Sverige, Portugal, Spanien, Tyrkiet og Baltikum.

 

Oversøiske destinationer

De danske golfrejsebureauer er igen stærkt repræsenteret på messen, hvor det vil skinne igennem, at de oversøiske golfdestinationer er blevet populære. Blandt bureauerne er Bravo Tours, Golf Plaisir, Classic Golf, Noyan Golf Travel, Hermann Golf og Green2green.

Sidstnævnte har allieret sig med en række samarbejdspartnere på den store stand, der også vil tælle St. Regis Saadiyat Island Resort i Abu Dhabi samt Bloomington/Minnesota-området i USA, der bl.a. er kendt for Hazeltine-banen, hvor der blev spillet Ryder Cup i 2016.

- Vi har oplevet en meget stor fremgang på rejser til Mauritius og har gæster dernede stort set hver dag året rundt, lige som vi laver rigtig mange rejser til både Dubai og Abu Dhabi, siger partner i green2green, Ole Grauting.

På shopping-strøget vil der være gode tilbud fra butikkerne Holstebro Golfshop, Silkeborg Proshop, Golfstore Blokhus Golf Center, Viborg Golfshop, Give Golfshop, Iversen Proshop Skive og Kronjysk Golf.

 

Danmarks største demodag

Dansk Golfshow vil også være identisk med Danmarks største demodag, hvor det for flere af mærkernes vedkommende vil være det første show i Europa med de nyheder, der blev præsenteret på PGA-messen i Orlando, Florida. Det drejer sig om leverandører som Amer Sports (Wilson Staff), Acushnet (Titleist, Footjoy, Vokey Design, Scotty Cameron), Callaway (Odyssey), Mizuno, Ping, Cobra Puma Golf og Golfkompagniet (Evnroll Putters og US Kids).

PGA of Denmark har fået en ny central placering i år og sørger for undervisning, clinics samt indslag om bl.a. Hickory Golf (gamle trækøller og lædergrips). Trickgolferen Edwards vil også være til stede på PGA-standen én gang dagligt. Birkemose Golfklub har en stor stand med fokus på børn og juniorer med konkurrencer (Det blinde hul) og det muntre golfkøkken.

Sidst men ikke mindst vil Dansk Golf Union også være repræsenteret for første gang i mange år med en stand, hvor der vil blive fokuseret på salg af startpakker i et forsøg på at ramme nye golfspillere.

User Comments:

 • Godt for Jylland

  08/02 - 2019 |

  I københavn kan man jo desværre ikke finde ud af at lave en ordentlig golfmesse.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:3,792,910
 • Unique Visitor:196,530
 • Registered Users:171,161
 • Unregistered Users:31,744
 • Blocked Users:12,488
 • Published Nodes:16,674
 • Unpublished Nodes:330
 • Server IP:10.230.58.21
 • Your IP:3.235.227.117
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:138
  • This week:10,019
  • This month:47,187
  • This year:3,793,781