Miguel Angel Jiménez spiller det meste af sin golf blandt seniorerne nu til dags, og det gør han med enorm succes.

Foto: Getty Images

Miguel slår til på The Old Course

29/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Ugen efter en uforglemmelig Open Championship blev golfentusiaster i Skotland igen forkælet med nogle særdeles prominente navne nær toppen af stillingen ved The Senior Open.

Bernhard Langer var der, for det er den 10-dobbelte vinder af senior majors altid; den store entertainer Miguel Angel Jiménez var i kamp for sin anden senior major; Tom Lehman, en tidligere vinder af The Open, forsøgte 22 år senere at føje seniorernes trofæ til samlingen.

Tidligere på ugen gjorde  blandt andre Tom Watson og Vijay Singh sig også positivt bemærket. 

Det blev ikke mindre interessant af, at The Old Course var det kanvas, som spillerne fik lov til at vise kreativiteten frem på. 

På hul 18 var Langer i næstsidste bold et slag efter Jiménez og den eneste med mulighed for at true spanieren, som vandt sin første senior major i maj. Langer slog sit andetslag langt ind i green, og selvom puttet for birdie blev sendt af sted på en god linje, havde bolden ikke kræfter til at nå hullet.

Derfor endte den forsvarende mester et slag fra et omspil. Jiménez havde misset et par korte putts ned ad opløbsstrækningen, men den 54-årige spanier to-puttede sikkert for par på hul 18, en 69'er, og sejren i -12.

Derefter gik der ikke lang tid, før cigaren blev tændt og festlighederne startet.

- Det er en af mine største sejre. Det er fantastisk at vinde her. Det er min anden majorsejr i år. Det er utroligt at være vinder af The Senior Open her i St Andrews, golfens hjem.

- Jeg har ikke ord til at beskrive følelsen af at holde trofæet på 18. green. At have trofæet i hænderne foran publikum og mine venner og familie er fantastisk, sagde Jiménez ifølge Staysure Tour.

Steen Tinning fik en kedelig afslutning på ugen. Han var et slag under par for dagen efter otte huller, vendte i par og satte seks slag til i løbet af de næste seks huller. En 78'er betød et fald fra nummer 31 til 50 i den endelige stilling.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer