Når din bold rammer flagstangen

20/03 - 2019 | Andreas Hartø

Din bold ligger på green. Du putter og bolden rammer flagstangen, der står i hullet. Hvad sker der så? Det forklarer Henrik Knudsen i videoen her

User Comments:

  • bold hviler imod stangen

    22/03 - 2019 | Poul Schleppegrell Vengberg

    underligt at den gamle regel, som sagde at hvis bolden hviler imod stangen, og falder i hvis man flytter stangen , er den i, er væk det giver overhovedet ikke mening , og hvordan skal man kunne fastslå at noget af bolden er under jorden er det sikkert at den gamle regel er væk ?? den giver jo netop mening nu man må putte med stangen i ?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer