Nanna buldrer videre på LPGA

14/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Med fire top-30 placeringer i træk og kun ét misset cut i løbet af året har Nanna Koerstz Madsen for alvor fundet fodfæstet på LPGA Touren i 2019. Det gode spil fortsatte torsdag i Meijer LPGA Classic, hvor tung regn forsinkede spillet. 

Da forholdende tillod det, lavede den danske nummer 46 på Race to CME Globe to bogeys og tre birdies for at lægge sig på en foreløbig 33. plads på Blythefield Country Club.

Emily Pedersen deltager ligeledes, og selvom hun er uden for top-100, så er det så tæt i stillingen, at hun blot er et enkelt slag fra cutgrænsen. Det blev til tre birdies, fire bogeys og en score i 73 slag, +1. 

De to danskere kan nu se frem til en lang pause, før de igen skal på banen. Seks spillere nåede end ikke at tage hul på turneringen torsdag, og halvdelen af feltet nåede ikke at spille første runde til ende. Det gør de fredag morgen, hvorefter den samme halvdel af feltet går ud igen til anden runde. Først derefter, ud på aftenen, vil de tidligere klubkammerater fra Smørum igen skulle i aktion.

Som tingene står efter torsdagens spil fører Jenny Shin og Katherine Perry i -6 med et slag ned til Mariajo Uribe, som lavede hole-in-one på 15. hul. Den bedrift gentog Brooke Henderson senere på dagen, og det blev canadierens sidste slag, inden spillet blev stoppet af mørkets frembrud.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer