Niklas Nørgaard Møller har kurs mod endnu en andenplads

19/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Tre svenske andenpladser på Nordic League i løbet af lidt over en måned har Niklas Nørgaard Møller præsteret. Torsdag kan det blive til nummer fire i rækken, eller måske noget endnu større.

I Gamle Fredrikstad Open har Nørgaard Møller spillet sig frem til en delt andenplads. Det er blevet til runder i 67 og 68 slag på Gamle Fredrikstad Golfklubb, og med en samlet score i -9 ligger han lige med svenske Åke Nilsson. 

De jagter en anden svensker helt i front. Adam Eineving spiller sin kun fjerde turnering på Nordic League i 2019. Han har kun klaret et enkelt cut, men efter fejlfri runder i 64 og 68 slag tager han et forspring på tre slag med ind til finalerunden.

Nørgaard Møller er nummer fem på pengelisten og har mulighed for at tage endnu et stort skridt i retning mod et challengetourkort i 2020.

Det samme gælder Nicolai Kristensen, som er nummer otte på Nordic League. I -7 er han på sjettepladsen inden de afgørende 18 huller.

Syv af de 13 danske deltagere klarede cuttet. Victor Østerby er nummer 20 i -2. På 29. pladsen i -1  finder man Peter Launer Bæk, Andreas Lunding og Nicolai Oxenbøll, mens Mikkel Bergmos er i par på 43. pladsen.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer