Emily Pedersens problemer med at producere flere gode runder i træk fortsatte i Marathon Classic.

Foto: Getty Images

Ny friweekend til Emily

13/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Emily Pedersen har ingen problemer med at indrømme, at selvtilliden har taget et dyk i løbet af de små to år, siden hun spillede Solheim Cup. I håbet om at validere sig selv prøvede hun for ihærdigt, og det førte til en nedadgående spiral.

Denne uge var det et år siden, den 23-årige dansker senest klarede et cut på LPGA Tour, og efter første runde fandt Pedersen sig lige inden for cutgrænsen, en position der garanterede et stort pres fredag.

Tidligere i år, inden turen gik til USA, viste den tidligere europamester glimt af, at hun kan være på vej tilbage mod bedre tider, men spillet er endnu ikke nået til et punkt, hvor hun kan konkurrere mod verdenstoppen på LPGA Touren. 

I Marathon Classic gik det præcis som i sidste uge: En solid første runde gav håb om et klaret cut, efterfulgt af en kedelig anden runde, der resulterede i en friweekend.

Pedersen var i par efter de første 18 huller på Highland Meadows Golf Club, men fredag løb scoren op i 76 slag. En total i +5 var fire slag for mange til at få to runder mere og del i præmiepengene.

Mens danskeren må tilbage til tegnebrættet og arbejde videre på at genfinde formen, så er Jeongeun Lee6 allerede lige der, hvor hun skal være inden weekenden. Vinderen af US Women's Open spillede sig til en plads i førerbolden med en runde i 66 slag. I -10 er hun kun et slag fra landsmanden Sei Young Kim, som gik fredagens bedste runde i 64 slag.

Efter de to sydkoreanere følger tre amerikanere i -9. Nyprofessionelle Jennifer Kupcho deler tredjepladsen med Lexi Thompson og Stacy Lewis.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer