Vrede og skuffelse var motivationen for Ian Poulter på førstedagen af Bridgestone Invitational

Foto: Getty Images

Poulter bruger skuffelser positivt

03/08 - 2018 | Martin Rahbech

Verdens top 50 er i feltet i denne uge ved WGC - Bridgestone Invitational. I det stjernebesatte felt er Ian Poulter, der er nummer 32 på verdensranglisten, rykket på førstepladsen. Han spillede sin første runde på Firestone i en bogeyfri 62’er (-8).

Ian Poulter har mange store resultater i sin karriere dog uden majorsejre. Men der er et lille hængeparti med World Golf Championship.

Han har vundet Accenture Match Play Championship i 2010 og HSBC Champions i 2012.

Men det er længe siden og i forhold til Bridgestone Invitational er det end ikke blevet til et slutresultat i top 10, og det er den store motivation at præstere bedre denne gang.

- Det tænder op for mig. Det er frustrerende at se på det. Af  en eller anden grund troede jeg, at jeg var sluttet på andenpladen, men vidste ikke hvor forkert jeg var på den, før jeg kiggede på tallene, siger Ian Poulter til PGA Tour.

Tallene beviste, at hans bedste resultat var en 13. plads i 2001 og 2006 i de indtil videre 13 starter i turneringen.

- Jeg skrev dem alle op. De var så dårige. Jeg tænkte seriøst, hvordan kan du spille på en golfbane så mange gange uden at have et resultat. Ikke engang er resultat i top 10. Det er temmelig dårligt, sagde Ian Poulter efter sin stærke start.

Ian Poulter er et slag foran Kyle Stanley og Rickie Fowler.

Tiger Woods har en stærk historik ved Bridgestone Invitational på Firestone, og har lagde på et presssemøde inden turneringens start ikke skjul på, at han føler sit niveau er godt nok til at spille med om sejren.

Han er efter første runde placeret på 14. pladsen efter en runde i 66 slag (-4). Tiger spillede solidt og den eneste bogey kom på sidste hul.

Thorbjørn Olesen startede sin turnering med en runde i +1, så han er på 55. pladsen.

Link til leaderboardet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer