Fie Kjærgaard Olsen har med sine holdkammerater i Hillerød en vigtig match i vente søndag i Santander Divisionen

Foto: Brian Rasmussen

Sabbatår med masser af golf

12/07 - 2018 | Martin Rahbech

Festen startede for Hillerød-talentet Fie Kjærgaard Olsen, da hun blev student tidligere på sommeren. Der var ikke tid til så meget træning, så da hun klarede cuttet ved DILAC var det godkendt.

Nu er det noget helt andet, når hun på hjemmebanen i Hillerød Golfklub er med i Hillerød Pokalen.

Det er på en måde den nye start.

- Planen er, at jeg skal have et eller to sabbatår, hvor jeg skal spille en masse golf. Det vil blive godt for mig og min udvikling, siger Fie Kjærgaard Olsen til Golf.dk

Hun har tidligere være omkring juniorlandsholdet, og nu kører hun videre i sin egen udviklingsplan og har takket nej til en tilbudt plads observationstruppen.

Hun vandt Hillerød Pokalen forrige år og var i omspil for fire år siden.

- Det er rigtig stort i Hillerød Golfklub. Den ligger desværre oveni EM, så der er ikke så mange topspillere med i feltet. Jeg var ikke med ved Hillerød Pokalen sidste år på grund af EM, men den betyder en del for mig. Når jeg er på hjemmebane vil jeg rigtig gerne præstere, siger Fie Kjærgaard Olsen.

Hjemme i Hillerød Golfklub er 20 minutters kørsel fra hendes rigtige hjem i Nærum. 

I klubben arbejder man med de unge talenter i Next Generation serien for junior-elitespillere, og de træner sammen og har et godt miljø.

19-årige Fie Kjærgaard Olsen er ikke længere junior, og hun spejler sig lidt hos Nicole Broch Larsen, der er en del af LPGA.

- Nicole er et kæmpe forbillede for mig. Vi har jo også Joachim B. Hansen i klubben, og det er fedt at spille i en klub med så store stjerner, siger Fie Kjærgaard Olsen

Link til deltagerlisten til Hillerød Pokalen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer