Tiger Woods er ved at undersøge det leje, der endte med en dobbeltbogey

Foto: Getty Images

Sidste hul sendte Tiger tilbage

30/11 - 2018 | Martin Rahbech

Tiger Woods var fremme, hvor det var rigtig sjovt ved Hero World Challenge.

Det var stærkt på de første 17 huller, som han spillede bogeyfri i -5 og var på sjettepladsen, men han sluttede med et rodet hul, der kostede ham en dobbeltbogey, men det kunne være endt endnu værre.

Han sendte sit teeslag til højre ned i busk med et leje i sand. Han kom derfra med et særligt slag i knæhøjde. Han endte med et langt putt for bogey, men måtte nøjes med et putt for dobbeltbogey.

Men diskussion kørte på, om det var et slag fra det vanskelig leje, eller bolden blev skrabet ud med flere slag, hvilket havde givet en ekstra straf.

- Jeg synes ikke, jeg overtrådte nogle regler. Regelkomiteen trak mig til side, og vi

så videoklippet sammen. Jeg mener ikke, jeg ramte bolden to gange, men det gik så hurtigt, Vi så det i slowmotion, og det var usikkert, om jeg ramte bolden to gange. Men de vurderede, at der ingen overtrædelse var, Jeg kender ikke reglerne i situationen. Det må du spørge dem om. Jeg skød, hvad jeg skød, sagde Tiger Woods.

Mark Russell regelansvarlige ved PGA Tour forklarede overfor Golf Channel hvad grunden var for den manglende dom.

- Tiger mente ikke, han ramte bolden to gange, og det var ikke synligt for det blotte øje. Vi så klippet I flere forskellige hastigheder. Der var ikke nogen chance for, at han kunne vide det, og med den beslutning er der ingen straf, sagde Mark Russell.

Tiger Woods skød så altså en runde i 69 slag (-3), og han er samlet på 14. pladsen i -2.

I toppen er Jon Rahm og Henrik Stenson delt på førstepladsen i -10 et slag foran Dustin Johnson og Patrick Cantley.

Jon Rahm skød dagens bedste runde i 63 slag (-9) med ni birdies.

Cantley delte førstepladsen efter første runde med Patrick Reed. Reed havde en hård anden runde I 77 slag, så han deler 14. pladsen med Tiger Woods, Hideki Matsuyama og Bubba Watson. De er 1 slag foran Jason Day, der ligger på sidstepladsen.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer