Nanna Koerstz Madsen er fire runder fra at sikre sig en sikker plads på LPGA i 2019

Foto: Getty Images

Stille og rolig sæsonfinale

20/11 - 2018 | Martin Rahbech

I weekenden blev sæsonen på LPGA lukket af med CME Group Tour Championship,og i denne uge spilles Andalucia Open de Espana, som lukker sæsonen på Ladies European Tour af.

Nicole Broch Larsen, Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen er til start i turneringen, der spilles torsdag til søndag på La Quinta Golf & Country Club.

- Det er jo turnering nummer seks for mig på Ladies Europen Tour i denne sæson, som jeg bevarer min kategori på touren. Så det er mest det, det handler om for mig. Jeg skal bare tage det stille og roligt med turneringen og slappe af med at spille. Det er helt vildt rart, fortæller Nanna Koerstz Madsen til Golf.dk.

En kategori på europatouren er rar at have, men ligesom i denne sæson er fokus på LPGA. Hun holder fri hele december. Den nye sæson starter i Australien, og til marts rykker LPGA til USA med en rigtig fin kategori for Nanna Koerstz Madsen.

- Jeg har ikke et konkret mål. Jeg vil gerne spille bedre, og så vil jeg planlægge lidt bedre. Jeg har haft rigtig mange dage i USA, og jeg har været der i to gange syv uger. Så jeg vil have lidt længere pause hjemme. Det er helt vildt rart at være hjemme, men jeg har ikke haft hjemve, og jeg har lært rigtig meget om mig selv. Men det er tit turnering efter turnering, så jeg har ikke arbejdet så meget med teknisk træning. Jeg kan godt træne lidt teknisk under turneringerne, men det har ikke været optimalt, fortæller Nanna Koerstz Madsen.

Hun spillede 22 turneringer på LPGA i 2018, og sluttede på 106. pladsen på ranglisten, hvor top 100 sikrer sig kortet til en ny sæson, men efter en tur omkring LPGA Q-Series bevarer hun sin kategori på samme niveau som i 18-sæsonen, så nu kan 19-sæsonen bare komme an for den 24-årige Nanna Koerstz Madsen.

Men først skal 2018 sluttes helt af, og det sker altså ved Andalucia Open de Espana i denne uge, at Ladies European Tour stopper for i år.

Link til startlisten
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer