Tiger Woods har været imponerende i det lange spil i Genesis Open. Var det ikke for fire tre-putts på første runde, ville chancerne for sejr søndag være en hel del bedre.

Foto: Getty Images

Stjernerne viser sig frem i Los Angeles

17/02 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Torsdag blev der ikke spillet meget golf i Los Angeles. Førstedagen af Genesis Open regnede stort set væk, men siden er skyerne forsvundet og tilbage er en række stjerner funklende højt på himlen.

Søndag venter en lang, og yderst interessant finale på Riviera Country Club, for en række af spillets største stjerner har chancer for sejren. Helt i front finder man Justin Thomas. Verdens nummer fire er 13 under par. Han startede tredje runde med en en eagle, en par og et drive i roughen, inden mørket faldt på og banen blev forladt.

Klokken 15.45 dansk tid genoptages spillet, og der skal 25-årige Thomas forsøge at holde en hær af store profiler bg sig. I -12 ligger Adam Scott  på andenpladsen. Australieren er et slag foran J.B. Holmes og Patrick Rodgers på tredjepladsen.

I top-10 finder man også Rory McIlroy, Paul Casey og Tony Finau påen delt syvendeplads i -8, mens Jon Rahm, Jordan Spieth og Bubba Watson er på 10. pladsen i -7.

Seks slag til toppen er en stor afstand, men med næsten en halv turnering at spille i løbet af en enkelt dag, har de bestemt chancer for at blande sig i kampen om sejren.

Det samme gælder turneringsværten, Tiger Woods. Den 43-årige amerikaner klarede cuttet på en beskeden 52. plads, men da han indledte tredje runde fra 10. tee, stormede han op gennem feltet. Birdie-eagle-birdie-birdie kastede de første fire huller af sig, eller sagt på en anden måde 3-3-3-3. Tre pars senere kunne Woods gå fra banen på en delt 14. plads i -6.

Når Woods vender tilbage til Riviera Country Club 06.45 lokal tid, skal han forsøge at komme ind-og-i for par fra forkanten af 17. hul.

Woods har aldrig vundet på Riviera, et af PGA Tourens ikoniske anlæg, og udover en række resultater på banen, der ikke lever op til hans legende-status, bliver kroppen også sat på prøve. Husk på, det er kun 15 måneder siden, Woods slog sine første slag i konkurrence efter sin fjerde rygoperation, og mange huller i lave temperaturer er ikke en ideel kombination for en krop, der er blevet udsat for lidt af hvert.

- Jeg må bare tage det som det kommer. Det bliver en lang en. De seneste par dage har bestemt været udfordrende for kroppen, sagde han efter sine -5 efter syv huller sent lørdag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer