Tæt opløb før Reavie fik sin sejr

24/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Et kig på slutstillingen giver indtryk af, at Chez Reavie kørte en sikker sejr hjem i Travelers Championship. Den 37-årige amerikaner førte med seks slag inden sidste runde og vandt med fire. Sejren – Reavies anden i karrieren, 11 år efter den første – var dog ikke uden spænding.

Zack Sucher startede dagen på en delt andenplads med Keegan Bradley, og han endte effektivt set sine chancer for sejr med en doublebogey på niende hul, men Sucher kastede ikke håndklædet i ringen. I stedet producerede den 32-årige amerikaner fem birdies på bag-ni og sluttede turneringen på TPC at River Highlands af med at chippe i hul for en par. 

Han fik en samlet score i -13, og det skulle vise sig at række til en delt andenplads, hvilket vil hjælpe ham til at udskifte en medical extension ud med en fuld kategori på PGA Touren.

Det blev Bradley, som kom til at udgøre den største trussel. Lørdag lavede Reavie otte birdies i løbet af de sidste 11 huller, men søndag havde den førende svært ved at få bolden i hul og nå videre fra sit udgangspunkt i -16.

Reavie fik birdie på fjerde hul og bogey på ottende, og derfra fulgte en stribe pars, mens han kunne se spillemakkeren Bradley arbejde sig nærmere og nærmere.

Majorvinderen Bradley skar et enkelt slag af forspringet i løbet af søndagens første ni huller, og efter birdies på hul 10, 11, 13 og 15 var der pludselig kun et slag mellem de to i førerbolden.

Afgørelsen faldt på 17. hul, hvor der skete et sving på tre slag i Reavies favør. Den førende angreb en kort pind garderet af vand og slog sit putt fra fire meter i hul for birdie. Det skete sideløbende med, at Bradley flækkede bolden over green fra en fairwaybunker, chippede ind på green og tre-puttede for en doublebogey.

Begge spillere fik par på 18. hul, så Reavie sluttede i -17 med Sucher og Bradley på andenpladsen i -13.

Vaugh Tayler blev nummer fire i -12 efter birdie på hvert eneste af de sidste fem huller. 

Paul Casey sluttede af med en 65'er og rykkede frem til en delt femteplads. Bryson Dechambeau og Jason Day kan også tage fra Connecticut med top-10 placeringer.

I sin professionelle debut sluttede norske Viktor Hovland på 54. pladsen. Den tidligere nummer ét på amatørernes verdensrangliste og vinder af US Amateur gik runder i 67, 71, 68 og 73 for en total i -1. Hovland har fået en række invitationer til PGA Tour-turneringer i den kommende tid, så der bliver rig mulighed for at følge det 21-årige supertalent.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer