Tiger Woods er på vej mod årets tredje top-10 placering, men der er lang vej til toppen.

Foto: Getty Images

Tiger angreb og fadede ud

01/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Med fem birdies i løbet af de første ni huller spillede Tiger Woods sig ind i kampen om sejren ved Quicken Loans National. Med en kedelig bagni spillede han sig stort set ud af den igen.

Woods startede tredje runde med en bogey, men han gjorde skaden god igen med fire birdies i træk fra hul fire. Det bragte ham op nær de førende, men det ser ud til, at sejrstørken på snart fem år forlænges lidt endnu. 42-årige Woods formåede kun at lave en enkelt birdie i løbet af de sidste ni huller, mens det blev til to bogeys. 

Ved dagens afslutning rakte scoren i 68 slag, -2, til et avancement på en enkelt placering til 10. pladsen i -7, og det var Woods ikke tilfreds med.

- Et ord, man kunne bruge, er ”frustrerende”. At lave fire bogeys sådan, det havde jeg ikke råd til. Jeg regnede med, jeg skulle til mindst 10 under, og at lave fire bogeys gør bestemt ondt, sagde Woods efter runden.

Han har seks slag op til førstepladsen. Der finder man Abraham Ancer fra Mexico og Francesco Molinari. Italieneren har prøvet at vinde HSBC Champions i Kina, men begge førende spillere jagter deres første PGA Tour titel i USA.

Ancer lå lige med Woods ved dagens start, men 62 slag senere fandt han sig selv i spidsen.

Woods håber på at kunne gøre noget tilsvarende i løbet af de afgørende 18 huller på TPC Potomac at Avenel Farm. I de seneste turneringer har det været spillet på greens, der har sænket verdensstjernen, men de problemer lader han til at have fået bugt med.

- Det hele startede ved Quail Hollow. De greens var så langsomme, og jeg puttede slet ikke godt. Derefter fik jeg nogle dårlige vaner, og dem måtte jeg slide mig fri af, hvilket jeg tror, jeg har gjort. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg har startet bolden på de rigtige linjer hele ugen, og jeg begynder at kunne se linjerne. Uanset om de går i eller ej, er det stort, sagde Woods.

Mens de førende har seks slag ned til Woods, er der kun to ned til de nærmeste forfølgere. Der finder man Zac Blair og Ryan Armour.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer