Tiger Woods var i fuld kontrol over sit lange spil under lørdagens runde.

Foto: Getty Images

Tiger fem slag fra toppen

03/06 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Det lignede et tidligt exit fra The Memorial Tournament for den femdobbelte vinder, Tiger Woods, da han få huller inde i torsdagens runde var fire over par og sidst i feltet. På det tidspunkt var den 42-årige ikke i stand til at finde en fairway, men siden har han fået styr på det lange spil.

Fredag afleverede han en 67'er, som kunne have været mange slag bedre, og lørdag var det igen putteren, som holdt scoren fra at blive rigtig lav.

Woods kickstartede sin runde med en eagle på hul fem, og da de første ni huller på Muirfield Village var tilbagelagt, var han fem under par. Med en birdie på hul 15 nåede han en kort overgang op at dele førstepladsen, men to treputts på de sidste huller betyder, at der er fem slag fra Tiger til toppen inden de afgørende 18 huller.

- Jeg ved, jeg gik 68 i dag, og det var sandsynligvis den højeste score, det kunne blive til. Jeg spillede virkelig, virkelig godt. Jeg spillede faktisk skønt, havde fuld kontrol over, hvad jeg gjorde derude, og jeg fik bare ikke afsluttet det, sagde Woods efter en runde med 12 ud af 14 ramte fairways.

Det er næsten fem år siden Tigers seneste titel på PGA Touren, og Bryson DeChambeau vil håbe på at forlænge den 14-dobbelte majorvinders sejrstørke. Med fire birdies i løbet af de sidste seks huller lagde han sig på førstepladsen i -14. 

Et slag efter følger Patrick Cantlay, Joaquin Niemann og Kyle Stanley. 

Med i kampen om titlen finder man også sidste uges vinder, Justin Rose. Skulle den 37-årige englænder vinde igen søndag, vil han rykke til verdensranglistens førsteplads.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer