Der var ikke godt, men Tiger Woods nyder at være tilbage

Foto: Getty Images

Tiger misser cuttet

17/02 - 2018 | Martin Rahbech

Det så rigtig lovende ud, da Tiger Woods på sit tredje hul holede et putt fra seks meter for en birdie, men det var ikke et godt varsel. Tiger Woods missede cuttet ved Genesis Open. Anden runde er ikke spilet helt færdig, men Tiger Woods er på en foreløbig 116. plads i +6 efter en anden runde i +5.

Han ramte kun fire ud af 14 fairways, og brugte 32 putts på sin runde.

- Jeg spillede ikke så godt i dag. Jeg missede alle teeslag til venstre, og jeg puttede ikke godt. Jeg følte mig ikke tilpas på green og lavede aldrig en stime, sagde Tiger Woods efter runden.

Men helt skidt var det ikke.

- Jeg er både tilfreds og ikke særlig glad for dele af det. Det er rart at være med til at konkurrere igen og komme ud at spille og træne efter hver runde. Det har jeg ikke gjort i flere år, så jeg skal fortsætte med at bygge på, sagde Tiger Woods, der har meldt sig til næste uges Honda Classic.

Med omkring 20 spillere, der mangler at færdiggøre anden runde er det usikkert, hvor cuttet kommer til at ligge.

Verdensetter Dustin Johnson balancerer på grænsen og er i +1 på en delt 52. plads. Det ligner en finaleplads, men det bliver først klarlagt, når runden er spillet færdig.

Til gengæld er udsigten meget lys for Graeme McDowell, der ligger på en delt førsteplads i -7 efter en anden runde i 66 slag.

Den 38-årige nordirer har ikke vundet siden november 2015, men måske er der lyst tider på vej G-Mac.

- Nogle gange er dette spil meget svært, og du skal spørge dig selv nogle meget mørke spørgsmål nogle gange. Men jeg skal have en god attitude og tænke, at jeg faktisk er rimelig god til det spil, og jeg skal lade mit talent komme en lille smule frem, sagde Graeme McDowell ifølge PGA Tour efter sin runde.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer