Tiger Woods har taget konsekvensen af sin anholdelse og er gået i behandling.

Foto: Getty Images

Tiger Woods er gået i behandling

20/06 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

For tre uger siden trak Tiger Woods overskrifter, efter politiet havde fundet den 41-årige sovende i sin bil i en vejkant nær hjemmet på Jupiter Island i Florida. Woods havde ikke indtaget alkohol, men han var stærkt påvirket af forskellige smertestillende præparater, der ligger et godt stykke på den tunge side af Panodiler.

Woods fik foretaget sit fjerde indgreb i ryggen kort tid efter The Masters – årets første major, som han gik glip af for tredje gang ud af de seneste fire år – og selvom han proklamerede, at det gav øjeblikkelig lindring, så er det tydeligt, at den tidligere nummer ét i verden langt fra er smertefri.

Klokken 01.22 offentliggjorde Woods denne meddelelse.

- For tiden modtager jeg professionel hjælp for at håndtere mine medikamenter og måderne hvorpå jeg håndterer rygsmerter og en søvnforstyrrelse. Jeg vil gerne takke alle for den utrolige støtte og forståelse, specielt fans og spillere på touren, skrev han på Twitter.

Woods har ikke klaret et cut siden 2015, og han nåede kun at spille syv tællende runder mellem sin tredje og fjerde operation i ryggen. Senest han var i aktion var under Dubai Desert Classic, hvor han trak sig efter 18 huller.

Woods skal for en dommer 9. august for at få udmålt straffen for sin forseelse. 

User Comments:

  • Tiger woods

    20/06 - 2017 | Pia Stougaard

    We miss you in the golf- World

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer