Tiger Woods spiller turneringsgolf om mindre end tre uger.

Foto: Getty Images

Tiger Woods klar til kamp

05/01 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Tiger Woods har vundet otte professionelle turneringer på Torrey Pines, og sidst i januar får den 42-årige amerikaner chancen for at få sejr nummer ni. Efter en lovende delt niendeplads i sin egen Hero World Challenge i december er Woods nu klar til at spille sin første officielle turnering på PGA Touren i et år.

Det sker i Farmers Insurance Open fra 25. januar. Det var samme sted, Woods vandt sin seneste major for næsten 10 år siden. Det var også der, han gjorde sit seneste comeback i 2017. Ved den lejlighed missede han cuttet, og efter en enkelt runde i Dubai ugen efter var Woods tilbage på skadeslisten.

Denne gang ser fysikken bedre rustet ud til at konkurrere, og torsdag offentliggjorde den 14-dobbelte majorvinder også planer om at spille med i Genesis Open fra 15. februar. Det kommer ikke som nogen stor overraskelse, da turneringen på Riviera Country Club i Los Angeles har Woods' eget firma, TGR Live, som vært.

- Jeg er meget begejstret over at vende tilbage til Riviera. Jeg har ikke spillet en turnering på Riviera i meget lang tid. At kunne spille en turnering, jeg plejede at komme til som amatør, junior og nu som vært, på en af de mest historiske baner i golf, det er en drøm der går i opfyldelse, siger Woods ifølge Genesis Opens hjemmeside.

Hvad planerne derefter er for verdens nummer 656 melder historien endnu intet om, men der er gode chancer for, at han allerede ugen efter er i aktion igen. Der spiller PGA Touren Honda Classic få kilometer fra Tigers bopæl i det sydlige Florida. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer