Tiger Woods har ikke vundet på PGA Touren i fire et halvt år, men han gør comeback på en bane, der har givet ham masser af succes gennem tiderne.

Foto: Getty Images

Tiger Woods tilbage på Torrey Pines

24/01 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

19 spillere fra verdens top-50 er tilmeldt denne uges Farmers Insurance Open i det sydlige Californien, og verdensranglisten danner rammen om en af historierne denne uge. 

Efter søndagens sejr rykkede Jon Rahm op på andenpladsen, og han ankommer til sit titelforsvar på Torrey Pines med mulighed for at overtage tronen fra Dustin Johnson. Rahm spillede sin første turnering som professionel for bare 19 måneder siden, men en sejr søndag vil bringe ham helt til tops på ranglisten.

Det kan Rahm gå og pusle med i nogenlunde fred og ro, for verdens nummer 647 er i byen. 

Tiger Woods har ikke spillet på PGA Touren siden et misset cut i denne turnering for et år siden, men det er et sted, der rummer langt flere gode minder end dårlige for det 42-årige trækplaster. Syv gange har han vundet turneringen, og til juni vil det være 10 år siden, han vandt sin seneste af 14 majors på South Course. 

Selv har Woods ikke opgivet håbet om en 15. i rækken, men det er svært at vide, hvad man kan forvente af en mand, der er blevet opereret i ryggen fire gange. Der var lovende takter på Bahamas i december, hvor han sluttede midt i feltet i sin egen Hero World Challenge. Det var dog på en bane med meget gavmildt proportionerede fairways og i en turnering uden nogen større betydning.

Denne uge bliver en anderledes alvorlig test. Især South Course er lang, har smalle fairways, tung rough og svære greenområder. Det er her, Tiger starter turneringen torsdag.

Torsdagens mest spændende bolde (dansk tid)  

North Course
18.30 Rickie Fowler, Patrick Cantlay, Xander Schauffele
18.40 Justin Rose, Hideki Matsuyama, Phil Mickelson

South Course
19.30 Jon Rahm, Jason Day, Brandt Snedeker
19.40 Tiger Woods, Patrick Reed, Charley Hoffman

Turneringen kan ses på C More Golf.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer