Mark Haastrup vil igen i år forsøge at kæmpe sig tilbage på europatouren.

Foto: Getty Images

Under 100.000 kr. til deling rykker ikke

26/03 - 2018 | Claes Meldal

Power Rankings: De fem danskere på denne uges liste spiller alle professionelt på store internationale tours – så et udbytte på knap 96.000 kr. til deling mellem dem alle er alt andet end prangende.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Mark Haastrup
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 35 i Barclays Kenya Open (Challenge Tour)
Det var lidt op og lidt ned for Mark Haastrup i sidste uges pengestærke turnering i Kenya, hvor han hele tiden lå lidt for tæt på par til at rykke frem på de sjove placeringer. På lørdagens Moving Day sluttede han dog flot af med en bagni i fire under par, men slutfacit blev en 35. plads, der kun rykker ham marginalt frem på ranglisten.

2. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 65 i Kia Classic (LPGA Tour)
Ja, det er verdens bedste dametour, og ja, modstanden er benhård hver eneste uge. Men en 65. plads som slutplacering efter at have ligget alene på førstepladsen efter åbningsrunden er selvfølgelig altid ærgerligt. 11 bogeys, tre dobbeltbogeys og en enkelt triplebogey var dog for meget at overkomme for Hillerød-spilleren.

3. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 65 i Kia Classic (LPGA Tour)
Selvom Nanna Koerstz Madsen ikke for alvor fik sat sig igennem i Kia Classic, fik hun dog klaret cuttet og fik fire runder til at spille sig varm til ANA Inspiration – årets første major – som spilles i denne uge i Californien. Her kan en god præstation give Smørum-spilleren et fremragende rygstød til at sikre sig næste års tourkort og etablere sig på LPGA Touren.

4. Morten Ørum Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 54 i Barclays Kenya Open (Challenge Tour)
Der var gode ting fra Morten Ørum Madsens hånd i Kenya – 16 birdies blev det til over hele ugen – men der er stadig også en del skønhedsfejl at rydde ud i. Et dusin bogeys samt en dobbeltbogey og en triplebogey holdt Madsen væk fra de store præmiechecks, som kunne have givet ham et tiltrængt skud vitaminer i kampen om at komme tilbage på European Tour.

5. Martin Ovesen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 58 i Barclays Kenya Open (Challenge Tour)
Efter at Martin Ovesen havde banket åbningsrusten af (med en 75’er i første runde), gik det straks bedre i anden og tredje runde, hvor Ovesen sammenlagt var fem under par og rykkede godt op ad leaderboardet. Desværre kom han rigtig skidt i gang med finalerunden, hvor fire bogeys på forni kostede muligheden for en placering i den pæne ende af feltet. Han sluttede dog af med to birdies på de sidste to huller.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer