Martin Ovesen er klar til finalen i Kina

Vigtig finale for Martin Ovesen

12/10 - 2018 | Martin Rahbech

Det var i sidste øjeblik Martin Ovesen skulle rykke turen fra Irland til Kina. Han spillede i sidste uge Monaghan Irish Challenge, og søndag skrev han på sin side på Facebook, at han var kommet ind ved Hainan Open.

I forhold til ranglisten kan det blive meget vigtigt. Han er på 63. pladsen, og han skal op i top 45 for at komme med i sæsonfinalen.

Han har godt 11.000 euro derop, og den afstand vil blive mindre efter weekenden. Han klarede fredag cuttet efter sin anden runde i 71 slag (-1) og samlet er han på 45. pladsen i -1.

Joachim B. Hansen var fremme på sjettepladsen efter første runde i 68 slag. Han fulgte op med en 71’er, og selv om han brød par rykkede han med en total i -5 ned til 15. pladsen.

Mark Haastrup var godt i spil til en finaleplads men det rakte ikke til noget, da anden runde blev spillet.

Han sluttede med bogey og dobbeltbogey til en  runde i tre over par og med en total i en over sluttede han på den mest ærgerlige plads et slag fra cutgrænsen.

Det var heller ikke en sjov uge for Jeppe Huldahl. Han sluttede trods en anden runde i par på 90. pladsen

I spidsen satte Grant Forrest niveauet med en 62’er torsdag, Men han fulgte op med en 72’er, og så røg førstepladsen.

Det var med en total i -10 dog ikke længere ned end til andenpladsen. Han har tre slag op til finske Kalle Samooja.

Finnen er inden weekenden placeret på 10. pladsen på ranglisten, hvor top 15 når de sidste turneringer er spillet får et europatourkort.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer