Submitted by hkr on
Sjov Sommergolf

Om Sjov Sommergolf

Sjov Sommergolf er et koncept, hvor de danske golfklubber laver aktiviteter for børn og unge, både egne juniorer og nye. Dansk Golf Union vil gerne bakke op om alle disse gode initiativer, hvor man kan komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub. Hvad der sker i den enkelte golfklub under Sjov Sommergolf – antallet af dage og hvilke aktiviteter der gennemføres – bestemmer klubben selv.

Sjov Sommergolf løber i 2023 af stablen fra Kristi himmelfartsferien (d. 18. maj) og og frem. Det koster ikke noget for klubberne at deltage og Dansk Golf Union vil være behjælpelige i form af sparring, udvikling af koncepter og materialer og goodiebags, som klubberne kan give til de deltagende børn, så de har et minde fra aktiviteterne. Det eneste krav for at være en del af konceptet er, at klubben laver aktiviteter målrettet ikke-golfspilledende børn og unge, i et forsøg på at introducere dem til golf, så de forhåbentlig får lyst til at melde sig ind i en golfklub. 

Tilmeld klubben her
 

Det behøver ikke at være svært og tidskrævende at være med i Sjov Sommergolf. En klub kan invitere seniorerne til at tage deres børnebørn med ud i klubben til en lille turnering, eller lade de nuværende juniorer invitere deres venner og veninder. Det skaffer børn til Sjov Sommergolf, som får nogle feriedage fyldt med sjove aktiviteter og det giver nuværende medlemmer mulighed for at dele deres interesse og vise, hvorfor golf er verdens bedste sport. Samtidig får man en masse samvær med personer man holder af.

Se i højre side for at finde gode historier omkring, hvordan andre klubber har lavet fantastiske rekrutteringsdage for juniorer.