DGU Short Game

Alle kan være med

DGU Short Game

DGU Short Game

Hele 43 procent af en gennemsnitsgolfers slag på en runde er med putteren. Tillægges korte pitch, chip og bunkerslag, udgør short game over halvdelen af golfspillet. Fokuserer I på det korte spil, kan I skabe udvikling i jeres medlemmers golfspil og dermed øge glæden ved golf for den enkelte. Med DGU Short Game sættes der fokus på denne del, og det kan bruges som træningsredskab, klubudfordring og turnering alt efter jeres behov og ønsker.

 

DGU Short Game er både for de unge, dem midt i mellem og den ældre del af medlemmerne. Alle kan have gavn af at træne det korte spil. DGU Short Game er forholdsvis let at integrere i klubben, og kan skabe samvær mellem medlemmer samt udvikling og fleksibilitet for den enkelte – tre parametre som i dag er afgørende for vores til- og fravalg af idræt.

 

DGU Short Game består af 8 øvelser, der tester og træner det korte spil. Øvelserne er udviklet i samarbejde med DGU’s landstrænere, og kan både bruges i konkurrencer og hyggelig leg. Derfor kan konceptet være med til at danne grobund for relationer og udvikling og herigennem øge glæden ved golfsporten.

 

Læs mere om DGU Short Game og alle mulighederne på denne side. Vi håber, I kan finde inspiration til, hvordan DGU Short Game kan blive en del af lige netop jeres klub.

 

Ønsker din klub at arbejde mere med Short Game, så kontakt endelig turnerings- og udviklingskonsulent Tanja Lewis på mail: taw@dgu.org eller direkte tlf. 4326 2688, hvis I har spørgsmål.

Seneste Klubnyt om DGU Short Game