30/03 - 2017 | Thomas Hartwich

I Skovbo Golfklub er Short Game en fast del af klubmiljøet

I Skovbo Golfklub har de set at Short Game giver mange muligheder og bidrager til alt lige fra sjov træning til sociale fællesskaber.

 

Juniorudvalgsformand Malene Kjærsgaard fortæller: "I Skovbo Golfklub har vi valgt at inkludere Short Game som en sjov og alternativ måde at træne golf på. Banen bliver stillet op hver mandag på vores træningsområde og står der til og med torsdag, der kan derfor laves short game alle dage fra mandag til torsdag. Det giver mange muligheder for at øge antallet af tilstedeværelser, hvilket gør at man har mulighed for at knytte flere relationer og ikke mindst øge tilhørsforholdet til klubben."

 

"Vi opfordrer alle børn inklusive puslinge (vores yngste er 5 år) til at deltage hver mandag og de fremmødte bliver så delt op to og to - en af de store børn sammen med en pusling. Børnene lærer hinanden at kende og får således et godt socialt netværk på tværs af aldersgrupperne og når man så bliver ældre og skifter hold er det ikke ”så farligt”, man kender de andre i forvejen."

 

"Short Game ligger i Junior-regi, men vi har valgt at invitere/ udfordre resten af klubben til at deltage da det er en rigtig god mulighed for børn og voksne at mødes over en lille omgang short game. Det tager ikke mere en 40 - 60min og det kan de fleste afsætte. Det er blevet taget rigtig godt imod og vi satser på at fortsætte projektet i 2018", siger Malene

 

"Topscoren tilhører dog stadig en Junior!" tilføjer hun.

 

*Har i en god historie om brugen af DGU Short Game i jeres klub, hører vi meget gerne fra dig. Vi er altid interesseret i gode historier der kan være inspiration for andre klubber. Kontakt: Rikke Haurvig på rha@dgu.org