30/03 - 2017 | Thomas Hartwich

DGU Short Game Test er en mulighed for at spille DGU Short Game banen fra ende til anden. Det tager kortere tid end at gå 18 huller, men det registreres, og der spilles med scorekort og point præcis som ved en almindelig golfrunde. Testen kan tages løbende hen over året, og alle kan deltage – uanset handicap og alder – så mange gange, de har lyst. DGU Short Game Test giver mulighed for at konkurrere med sig selv, klubkammerater eller andre klubber. Baseret på pointscoren kan man opnå 7 forskellige mærker (boldmarkeringsmærker), og dermed træne mod at få et bedre mærke, hver gang man laver en Short Game Test. Pointsystemet giver også mulighed for at konkurrere med klubkammerater eller andre, akkurat som når I går en almindelig 18 hullers runde. Sidst, men ikke mindst, bidrager alle spilleres scores til klubbens ”order of merit score” hver eneste gang testen laves (gælder både test og challenge) - læs mere neden for under Årets Short Game Klub.

 

Vil din klub arrangere DGU Short Game Test?

Testen kan tages løbende hen over året, f.eks. i forbindelse med den almindelige træning. Det tager ca. en time at sætte banen op (men når man har gjort det nogle gange, tager det kun ca. 15 min.), og to spillere kan gennemføre testen på 30-45 minutter.

Når spillerne har taget testen, skal du indtaste resultatet på Golfbox, så I kan samle point ind i kampen om, at blive Årets DGU Short Game klub. Det er derfor en fordel, hvis du kender den enkelte spillers DGU nummer, samt hvorvidt spilleren ønsker at modtage et Short Game markeringsmærke. Hvert mærke koster 25 kr. og mærket vil blive fremsendt til golfklubben såfremt der i Golfbox er blevet sat et hak i modtagelse af markeringsmærke.  Under Materialer til DGU Short Game, finder du de dokumenter, du har brug for i forbindelse med at afvikle Short Game test.