21/03 - 2017 | Thomas Hartwich

Hvorfor lige Short Game konceptet?

Golf skal være sjovt og underholdende. Især for den helt nye golfspiller og for juniorspilleren. Men også for alle andre er det sjove og det sociale aspekt ved golfen et vigtigt parameter, som er med til at holde os til ilden og sørge for at vi forbliver medlemmer i en klub – år efter år.

For at kunne fastholde glæden ved at spille golf, er det også vigtigt at der er en regelmæssig udvikling i vores spil. Og med en god organisering kan Short Game konceptet være et let tilgængeligt og fleksibelt tilbud til klubbens medlemmer, der netop rummer både det sjove, det sociale og det udviklende element på én og samme gang.

 

DGU Short Game inviterer til flere måder at spille og træne golf på

Tilgængelighed og fleksibilitet er trends der er kommet for at blive. Vi vil i højere grad end tidligere have mulighed for at deltage, når det passer ind i en i forvejen travl hverdag for mange. Derfor anbefaler DGU, at skabe et “drop in” miljø, som gør det lettere for medlemmerne at bruge faciliteterne på forskellige tidspunkter og måder. Banen kan desuden bruges som en fast ugentlig eller 14. dags aktivitet – eller til særlige golf events og Company days. Ligesom klubberne i klubben kan have glæde af lave konkurrencer og dyste mod hinanden i det korte spil.  En optegnet Short Game bane og et Short Game scorekort i baglommen og så er vi i gang!

 

Det korte spil er afgørende for at blive en god golfspiller 

Alle har brug for det korte spil. Som nybegynder er det en mulighed for at opleve hurtig succes, fordi det i starten er lettere at få ram på bolden i det korte spil. DGU Short Game består af 8 øvelser indenfor putning og indspil, som spilles som en ”golfrunde” med scorekort og det hele – så det giver en følelse af at være rigtig golf. Det er en måde at lege det korte spil ind på, og der er ofte god stemning og plads til at skabe gode relationer under øvelserne også.

Som elitespiller har du brug for at holde dit korte spil ved lige ellers kan du få svært ved at holde sammen på en god score.