26/04 - 2017 |

En række danske golfklubber afholder hvert år en åben turnering som giver mulighed for at Danmarks Juniorelite kan konkurrere mod hinanden, og som tæller til DGU's Juniorrangliste. Se DGU's Turneringsplan

DGU Juniorranglisten baseres på resultater begået af juniorer i turneringer på stort set alle niveauer. Udover danske juniorranglisteturneringer inkluderer dette også herre/dame/ynglinge turneringer hvor juniorer deltager. Ranglistens formål er at give et retvisende billede af, hvorledes de danske juniorer, som primært spiller turneringer i Danmark, præsterer i forhold til banens sværhedsgrad på dagen.

Som noget nyt i 2013 vil placeringen på hhv. Titleist Ranglisten og DGU Junior Ranglisten være baseret på gennemsnittet af spillerens "relativ score" på dagens runde. Bruttoscoren fratrækkes CR og CBA for runden og giver således en talværdi for spillerens præstation på banen.

Kategoriinddelingen af de danske turneringer udgår derfor i forhold til Titleist og DGU Ranglisterne, men spillefeltet vil fortsat have betydning for turneringens kategorisering i forhold til World Amateur Golf Ranking.