Landsseminar for juniorledere og trænere

Lørdag d. 23. november dannede Munkebjerg Hotel ved Vejle rammerne for årets Landsseminar for juniorledere og trænere. Landsseminaret afholdes hvert andet år og har til formål at sætte fokus på juniorgolfen. 

Med god gejst, gode input, ivrige debatter og stort engagement fik de 187 deltagere lokalerne til at summe. Udover dagens faglige input fra Dansk Golf Union var der afsat god tid til at deltagerne kunne netværke ved standene og endda prøve nogle af de fremtidige koncepter.     

Vi kan slet ikke vente med at arbejde videre med de nye tiltag og glæder os til, at skabe endnu bedre rammer for både nuværende og fremtidige juniorer.

 

"At starte til golf" samt "Den nye aktivitets- og turneringsstruktur" var dagens overordnede temaer og deltagerantallet taget i betragtning, kunne noget tyde på, at netop disse temaer var vedkommende og relevante for de fremmødte. 

Af nyheder kan nævnes Jungletræf, Super6, Makker Cup, D-tour, Danmarksturnering for Ungdom.
 

Vil du vide mere? 

Vi har lavet to hæfter med information om den nye turneringsstruktur - en guide og et mere dybdegående dokument. Du finder dem her til højre (eller herunder, hvis du er på mobile device).

 

Slides fra dagen

Obs - store filer.

 Formiddag - baggrund og børnemiljøer

 Eftermiddag - aktivitets- og turneringsstruktur


Program i pdf

 

Vi takker for støtten fra R&A