09/10 - 2020 |

I 2020 fortsætter vi med pigeweekender og håber at rigtig mange piger har lyst til at deltage.

Til pigeweekender tilbydes klubbernes juniorpiger i alderen ca. 10 -15 år under HCP 36 nogle gode oplevelser, muligheden for at udbygge vennekredsen, samt få inspiration til mere træning og mod på mere turneringsgolf.

I 2020 sæsonen bliver det muligt for jeres piger at komme afsted 2 gange. Første gang i foråret, hvor der fokuseres på at blive klar til sæsonen. Anden gang afholdes i slutningen af sæsonen, her er skal der spilles ”Solheim Cup”. Pigeweekendernes formål er at give de danske juniorpiger et forum for udvikling, og netværkdannelse.

Målgruppe: Piger fra årgang 2004-2010 og HCP mellem 8 og 36.  

Se billeder fra pigeweekenden i marts 2019

Se billeder fra pigeweekenden i oktober 2019

 

Praktisk info

I ISI (forår) skal vi sove på College Vandrehjem, så her skal du ikke medbringe liggeunderlag/luftmadras men sovepose/dyne m.m.
I Trelleborg Slagelse, skal der medbringes sovepose/liggeunderlag eller luftmadras (overnatning foregår i klubhuset), golfudstyr og tøj (ude og inde), og ikke mindst dit gode humør. Huskeliste vil blive udsendt.

Vi sørger for forplejningen - startende med aftensmad fredag og afsluttende med frokost søndag. Har du brug for ekstra forplejning, skal du være velkommen til selv at medbringe dette, kunne være nødder eller lign. Alle vil modtage en velkomstmail med al praktisk information.

 

Pris og tilmelding vedr. 2020

Prisen pr. weekend pr. person er kr. 600,- som dækker fuld forplejning, overnatning, spil på bane, træningsbolde m.m.
 

FORÅR

27.-29.  marts 2020 i ISI (Ikast Idrætsefterskole)   AFLYST p.g.a. Corona-situationen
Hagelskærvej 40
7430 Ikast

 

EFTERÅR

9.-11. oktober 2020 i
Trelleborg Golfklub Slagelse

Oksebrovej 13
4200 Slagelse

(Deadline for tilmelding: 20.09.20)

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sportschef Claus Mølholm (cml@dgu.org) eller kursuskonsulent Lone L. Christiansen (llc@dgu.org)

 

Billeder

Se billeder fra DGU's pigeweekender

SE BILLEDERNE HER