Super6 spilkoncepter

Super6 er en samlet betegnelse for de spilkoncepter, der er udviklet til målgruppen af lidt ældre børn og unge som er nye i turneringsgolf. Fælles er, at det er færdige koncepter, som har fokus på nye og sjove spilformer der udvikler deltagernes golfspil og har fokus på det sociale. Et koncept består typisk af en fælles opvarmningsaktivitet, en sjov turnering og en fælles afslutningsaktivitet.

 

Det er ikke et krav, at man bruger disse koncepter. Har en arrangør/klub lyst til at gennemføre et andet koncept, der er egnet til målgruppen, er det helt okay. Det kunne f.eks. være en turnering inspireret af US Kids, det svenske Golf Eventyret eller noget helt tredje. Spillerne kan derfor godt møde andre spilkoncepter end dem der er beskrevet her. Ligeledes kan koncepterne tilpasses det enkelte arrangement, der kan derfor være elementer der er anderledes fra sted til sted.

 

Hvert år er der mulighed for at udvikle nye Super6 koncepter således, at aktivitets-konceptet kontinuerligt udvikler sig og ikke bliver kedeligt for hverken deltagere eller afviklere. Disse koncepter udvikles med afsæt i deltagernes efterspørgsel og den nyeste viden om børn og unges behov.

 

Nedenfor kan I læse mere om de færdiglavede koncepter, så I kan få en fornemmelse af, hvilke typer turneringer man bliver en del af, når man deltager i Super6.