Submitted by hkr on
Mobil app

Vil du teste vores kommende app?

Efter sommerferien lancerer Dansk Golf Union en app, som skal samle alt, en golfspiller skal bruge digitalt. Vi vil gøre det lettere at være golfspiller, og vi vil gøre det lettere for klubberne at kommunikere med deres medlemmer.

Kunne du tænke dig at teste appen før den kommer på gaden? Så har du muligheden nu. De fleste af funktionerne er klar til at blive brugt "in real life" - DGU-kortet, læs nyheder, se dit handicap og booking af tider. Andre dele som de fleste klubsider er stadig uden det færdige indhold før op til lanceringen.

For at blive tester har vi brug for lidt oplysninger om dig og din mobil - som ikke vil blive gemt og brugt til andet end dette ene formål.

Vi håber meget du vil være med til at teste vores kommende app for eventuelle fejl og/eller melde ind med ris/ros.

 

OBS - vi er nu nået vores max. antal testere, og det er ikke længere muligt at skrive sig op. 

Appen vil blive frigivet når den er helt gennemtestet til efteråret. 

 

Mere om indholdet i app'en

I app’en vil ens digitale DGU-kort naturligvis ligge. Og det vil være muligt at booke starttider, tjekke sin handicapudvikling, læse nyheder fra Golf.dk, modtage nyheder fra egen klub, se livescores fra store turneringer og meget mere.

Med DGU-appens lancering ophører GolfBox-appen med at eksistere som selvstændig app. De relevante dele herfra bliver integreret i DGU appen.

Det understreges dog fra Dansk Golf Unions side, at man ikke behøver at downloade den nye app for at have adgang til de informationer og funktioner, man har brug for. Det vil man stadig kunne gøre fra Golf.dk

Men inde i app’en vil man altså have direkte adgang til alt det væsentligste. Noget, som alle spillere vil lægge mærke til er, at vores handicaps ikke længere leveres af GolfBox. Det skal tilgås fra DGU-app’en eller fra Golf.dk, hvor man så skal logge ind under “Mit Golf.dk”.

DGU-app’en fungerer også som genvej til booking af starttider i et eventuelt scenarie, hvor det ikke nødvendigvis er alle klubber, der anvender GolfBox. Vi bygger en platform til national booking på tværs af administrationssystemer, ligesom vi bygger en platform, hvor man hurtigere kan få vigtige beskeder fra sin klub.

I app’en er der nemlig et beskedsystem, hvor du som spiller kan vælge at modtage notifikationer om vigtige beskeder fra din klub, vigtige beskeder fra Dansk Golf Union eller systemgenererede beskeder om eksempelvis handicap eller starttider.

Alle golfklubber kommer til at få eget login til app’en, så de kan publicere nyheder. Både dem, der er relevante for klubbens egne medlemmer og dem som klubben gerne vil have bredere ud.

Som golfklub kan man altså publicere nyheder om alt fra tilbud i restauranten, banepleje og lokale turneringer.

Endelig vil regelapp’en også være at finde direkte i Dansk Golf Unions app.

blive kontaktet med det samme per mail