Aktivitet i forbindelse med Made in HimmerLand – uge 33, 15.-21. august 2022

På vegne af Made in HimmerLand og Dansk Golf Union, siger vi tusind tak for dit valg om at støtte op om dette initiativ. Som tak for din indsats modtager du som Ambassadør en Partout-billet til Made in HimmerLand 2022.

Med denne manual i hånden, er det hensigten at besvare stort set alle spørgsmål i forbindelse med din rolle som ambassadør for ”Road to Made in HimmerLand”.

Hvert afsnit i manualen vil tage dig igennem de ting, der skal gøres på de forskellige tidspunkter (før, under og efter), krydret med nogle anbefalinger fra vores side.

Om Road to Made in HimmerLand

Road to Made in HimmerLand er i 2022 en nærmest pinden-konkurrence. Aktiviteten understøttes af Made in HimmerLand med flotte præmier/gaver.

  • Alle, der spiller golfklubbens udvalgte par-3 hul, deltager i den gennemgående konkurrence – dette gælder også greenfee gæster. Spillerne skal altså ikke tilmelde sig på forhånd.

Made in HimmerLand, giver hver deltagende klub en pakke til synliggørelse af deres “Road to Made in HimmerLand” hul. Hvis man deltog sidst, har man måske stadig nogle brugbare materialer. Ellers suppleres der efter aftale fra spørgeskemaet, som du har udfyldt.

Hovedaktiviteten er:

Klubben kan naturligvis også selv skabe egne konkurrencer i pågældende uge for at øge opmærksomheden på Made in HimmerLand.

Var dette nyttigt?

Ja Nej
Du har angivet, at dette emne ikke var nyttigt for dig...
Efterlad venligst en kommentar og fortæl os hvorfor? Tak!
Tak for din feedback.