Hvor lang skal eller bør frokostpausen være mellem 1. og 2. runde?

Dette spørgsmål opstår med mellemrum, og I er sikkert også blevet spurgt.
I ToRK er vi enige om, at pausen mellem 1. og 2. runde, dvs. fra færdigspillet sidste hul på runden til man skal stå på teestedet til næste runde, skal der være minimum 30 minutter.

Generelt er der næppe problemer, men på grund af tåge, tordenvejr eller lignende forhold kan der opstå afbrydelser eller forsinkelser, som kan betyde, at starttiderne til 2. runde ikke kan opretholdes. Derimod kan det være nødvendigt at justere eller udsætte en del elle alle starttiderne på 2. runde, så alle spillere får en pause på minimum 30 minutter.

Denne bemærkning må dog ikke tages som udtryk for, at vi bør acceptere almindelig slendrian og lignende forsinkelser som en forklaring på, at starttiden til 2. runde bør udsættes. Den slags forsinkelser bør vi fange ved løbende at følge op på spilletempoet. Tilsvarende kan der på den aktuelle bane være særlige forhold, som medfører et større tidsforbrug end standard, men sådanne forhold bør vi finde og vurdere under vores banegennemgang, og dermed fået disse hensyn indkalkuleret i det samlede tidsforbrug på banen.

Hvis og når I vurderer et tidsforbrug under jeres gennemgang af banen, der er større end standard, bedes I indsende informationen til sekretariatet, hvorefter der vil blive taget hensyn ved udarbejdelsen af starttider.

Standardtider: Par 3 – 10 minutter Par 4 – 14 minutter Par 5 – 16 minutter