I Golf Club Harekær holdte de bedsteforældredag i Juniorugen 2017

Antal deltagere: 20 – heraf 19 helt nye

Golf Club Harekær inviterede bedsteforældre og børnebørn til golfsjov en enkelt dag i Juniorugen. Svend Clausen juniorudvalgsformand og bestyrelsesmedlem fortæller her om forløbet:

”I Golf Club Harekær, har vi ikke så mange juniorer som vi kunne ønske os. Til gengæld har vi rigtig mange ældre medlemmer, vi besluttede derfor at aktivere disse i et forsøg på at få flere juniorer og skabe et godt klubmiljø.”

Golf Club Harekær kom relativt sent i gang med Juniorugen men det var ikke nogen hindring for at få en masse børn og deres bedsteforældre ud og nyde golfen sammen. Dagen startede med en fælles introduktion og så blev børnene inddelt i tre grupper, så man var i gruppe med nogen på nogenlunde samme alder som sig selv. Der blev lavet introduktion til golfen på tre stationer som de roterede imellem: driving range – indspils green – putting green. På alle tre områder var der også mulighed for leg. På driving range kunne børnene skyde efter kæmpe-balloner og der var mulighed for at lege med andre typer bolde, snack jern og hvad børnene ellers havde lyst til. På putting green var der plastikrør og forskellige klodser, så man kunne bygge baner og putte igennem eller hvad man ellers kunne finde på. På indspils green blev der spillet ind mens man stod på 1 ben og mon ikke der blev bygget et enkelt sandslot eller to i bunkeren. Børnene var dog alle meget optagede af selve golfen og fik hurtig fat i det med bedsteforældrenes hjælp og til stor begejstring for alle.

”Netop som vi skulle ud og spille turnering blev vejret rigtig dårligt, og vi måtte simpelthen stoppe det. Det var vi (alle os voksne) noget trætte af, og mens vi forsøgte at finde en løsning, hoppede børnene bare ind i vores indendørshal og golfede videre. Der var gang i den over det hele og det krævede lidt overtalelse at få dem ind og spise. Heldigvis var der pølser og brød på menuen og de havde nået at få opbygget en god appetit.

”Havde bedsteforældrene regnet med, at det var slut på den dag, tog de fejl, alle børnene var inde og spille golf i hallen igen så snart de havde spist. Vi havde sågar et par børnebørn der havde lokket bedsteforældrene med i golfklubben igen dagen efter.”

Eksempel fra Golf Club Harekærs opslag på Facebook