Børn og unge er en hel speciel målgruppe, derfor skal man have for øje hvordan der kommunikeres til dem. Tal i ”øjenhøjde”. Vær konkret – klargør hvilke aktiviteter de kan prøve til jeres Sjov Sommergolf – det er let at forholde sig til som barn.


Børn og unge fokuserer ofte på hvilke aktiviteter de skal lave i sommerferien. Forestil dig at du taler med et barn om, hvad han han/hun gerne vil lave i ferien, så er det ofte svar som: badeland, camp, biografen etc. og ikke svar som kvalitetstid med venner, hygge med familien osv. du bliver mødt med. Det betyder bestemt ikke, at børn ikke ønsker kvalitetstid, hygge og samvær, men de udtrykker det på en anden måde. Netop via de aktiviteter som de har fokus på, får de kvalitetstid, hygge og samvær. Vær derfor konkret i jeres kommunikation til børn og unge og fokuser på de sjove aktiviteter de kan opleve hvis de deltager i jeres Sjov Sommergolf.


Skriv derudover i det hele taget i et enkelt og letforståeligt sprog, og vær også opmærksom på, at I taler til ikke-golfspillende børn og unge, så lad være med at bruge golftermer. Brug energien på at forklare hvor sjovt golf er.